BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 man staat achter parkerende BMW

THE 5

BMW 5 REEKS BERLINE : AANBIEDINGEN & SERVICES

Bij ons is uw BMW 5 Reeks Berline in goede handen. Met het uitgebreide assortiment originele BMW accessoires kunt u uw BMW een heel eigen accent geven – of creëert u met de BMW M Performance Parts een echt autosportgevoel tijdens elke rit. Om ervoor te zorgen dat u zich volledig op het rijplezier kunt concentreren, biedt het aantrekkelijke BMW serviceaanbod volledige bescherming rondom bij pech, evenals voor onderhoud en service.

Meer lezen
THE 5BMW 5 REEKS BERLINE : AANBIEDINGEN & SERVICES

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE.

Een vertrouwd goed gevoel.

Alle BMW bestuurders genieten standaard van echt rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw wagen zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.

BMW 5 Reeks Berline met BMW dakbox 520
BMW dakbox BMW 5 Reeks Berline G30

BMW dakbox 520.

De moderne dakbox in Schwarz met zijplaten van Titansilber heeft een inhoud van 520 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Door het openingssysteem aan beide kanten met 3-voudige centrale vergrendeling aan beide kanten kan hij eenvoudig worden ingeladen en diefstalremmend worden afgesloten.
BMW 20" lichtmetalen velg, kruisspaak 636 Bicolor BMW 5 Reeks Berline G30

BMW 20" lichtmetalen velg, kruisspaak 636 Bicolor, aparte velg zonder band.

De eersteklas BMW 20" lichtmetalen velg, kruisspaak 636 is in Bicolor Orbitgrau, glansgedraaid, uitgevoerd en verleent de wagen met zijn look een bijzonder sportieve toets. Aparte velg vooraan, 8 J x 20, zonder band.
BMW 20" lichtmetalen velgen, kruisspaak 636 Liquid Black BMW 5 Reeks Berline G30

BMW 20" lichtmetalen velgen, kruisspaak 636 Liquid Black.

De hoogwaardige BMW lichtmetalen velgen van 20" zijn in exclusief Liquid Black met een gewalst velgbed uitgevoerd. Complete wielset met runflat banden en combinatie van verschillende bandentypes; 8 J x 20 velgen met 245/35 R 20 95Y XL RSC banden vooraan en 9 J x 20 velgen met 275/30 R 20 97Y XL RSC banden achteraan.
BMW vormmat voor de bagageruimte BMW 5 Reeks Berline G30

BMW vormmat voor de bagageruimte.

De slipvaste, waterafstotende en stevige vormmat met hoge rand en aantrekkelijk design rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. De mat heeft een zwarte kleur en is voorzien van een elegant inzetstuk in roestvrij staal, en past perfect bij het interieur.
Universele BMW houder voor Safety Case, Travel & Comfort BMW 5 Reeks Berline G30

Universele BMW houder voor BMW Safety Case, Travel & Comfort.

De universele houder is in de grootte verstelbaar en wordt aan de apart verkrijgbare basisdrager of aan de optie “Travel & Comfort” bevestigd. Hij houdt tal van Apple- of Samsung-tablets met BMW Safety Case van 7 tot 11" stevig op hun plaats, kan 360° gedraaid worden en in de gewenste hellingsgraad vastgezet worden.
BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW 5 Reeks Berline G30

BMW Allweather-voetmatten vooraan.

De slijtvaste Allweather-voetmatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. De matten hebben een zwarte kleur en zijn voorzien van een beugel in roestvrij staal.

BMW SERVICES.

Gewoon zorgeloos onderweg zijn.

BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd voor u klaar. Met BMW Road Assist 24/7 zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.

Man in BMW aan het stuur met blik door voorruit BMW 5 Reeks Berline G30

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Lees er meer over
Vrouw stapt uit BMW met blik op smartphone BMW 5 Reeks Berline G30

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Lees er meer over
Man staat aan BMW kofferruimte met gsm en waarschuwingsdriehoek in de handen BMW 5 Reeks Berline G30

BMW Road Assist 24/7.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Lees er meer over

BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE.

Karakter tonen.

De BMW 5 Reeks Berline combineert elegantie en sportiviteit: hoogwaardige accessoires van BMW M Performance Parts onderstrepen het dynamische karakter van deze zelfverzekerde berline.

BMW M Performance Parts BMW 5 Reeks Berline G30
M Performance sierrooster vooraan Carbon BMW 5 Reeks Berline G30

M Performance sierrooster vooraan Carbon.

Karakter tonen: het frame van het M Performance sierrooster vooraan bestaat uit hoogwaardig, minutieus met de hand vervaardigd carbon, de roosters bestaan uit zeer stevige kunststof. Visuele blikvanger aan de voorkant van de wagen voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele look.
M Performance frontsplitter Carbon BMW 5 Reeks Berline G30

M Performance frontsplitter Carbon.

Krachtig statement maken: de M Performance frontsplitter van carbon zorgt voor sterk verbeterde aerodynamische waarden en brengt de mannelijke verschijning van de wagen bijzonder exclusief tot uiting. Individuele autosportlook die de meest veeleisenden tevreden stelt.
M Performance 20" gesmede velg, multispaak 732 M Bicolor M BMW 5 Reeks Berline G30

M Performance 20" gesmede velg, multispaak 732 M Bicolor.

De hoogwaardige M Performance 20" gesmede velgen, multispaak 732 M zijn uitgevoerd in Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd en glansgedraaid met een M logo in kleur. Complete RDC-zomerwielset met runflat banden; 8 J x 20 velgen met 245/35 R 20 95Y XL RSC banden vooraan en 9 J x 20 velgen met 275/30 R 20 97Y XL RSC banden achteraan.
M Performance 20" gesmede velg, dubbelspaak 669 M Orbitgrau BMW 5 Reeks Berline G30

M Performance 20" gesmede velg, dubbelspaak 669 M Orbitgrau.

De hoogwaardige M Performance lichtmetalen velgen van 20" zijn gesmeed, in Bicolor Orbitgrau, exclusief gefreesd en glansgedraaid aan de zichtbare zijde en met M logo uitgevoerd. Volledige RDC-wielenset met runflat banden en combinatie van verschillende bandentypes. Velgmaat 8 J x 20 met bandenmaat 245/35 R 20 95Y XL RSC vooraan en 9 J x 20 met bandenmaat 275/30 R 20 97Y XL RSC achteraan.
M Performance stuur BMW 5 Reeks Berline G30

M Performance stuur.

Een stevig handvol argumenten: dankzij zijn handgrepen van Alcantara ligt het M Performance stuur bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. Zijn markante contouren en de centrale markering van rood leder beklemtonen de aparte autosportlook nog meer.

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES & APPS.

Altijd een stapje vooruit.

In de BMW ConnectedDrive Store vindt u heel wat innovatieve apps en digitale services die u met uw BMW en de wereld verbinden. Klik op de knop hieronder en u krijgt een overzicht van het ruime aanbod van BMW ConnectedDrive. Ontdek praktische services zoals de realtime-verkeersdienst Real Time Traffic Information of de Remote Services, waarmee u functies van uw BMW vanop afstand via de smartphone kunt bedienen. Kom te weten welke BMW ConnectedDrive diensten beschikbaar zijn voor uw wagen en welke u kunt verlengen. Uw voordeel: ook als u al een BMW bezit, kunt u gemakkelijk achteraf services en apps in de BMW ConnectedDrive Store boeken.

Meer lezen

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 530e Berline
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,3-1,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 30-41
  Stroomverbruik gecombineerd in kWh/100 km: 16,2-18,3

  * Afhankelijk van de omgevingsomstandigheden wordt een tijdelijk maximumvermogen beschikbaar gesteld dat ca. 10% boven het nominaal vermogen kan liggen. De duur van het maximumvermogen neemt toe met dalende omgevingstemperatuur (ca. 5 s bij +25 °C, tot ca. 40 s bij -20 °C).

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.