BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 Phytonicblau vogelperspectief stilstaand

THE 5

BMW 5 REEKS BERLINE : MODELLEN & UITRUSTINGEN

Pas de BMW 5 Reeks Berline aan uw persoonlijke wensen aan. U hebt de keuze uit tal van aantrekkelijke designuitrustingen, motoren, rijdynamiekkenmerken, rijhulpsystemen en digitale services.

Meer lezen
THE 5BMW 5 REEKS BERLINE : MODELLEN & UITRUSTINGEN

  MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

  Karaktervolle model- en uitrustingsvarianten van de BMW 5 Reeks Berline.

  BMW 5 Reeks Berline

  De BMW 5 Reeks Berline maakt indruk in de basisuitrusting door zijn veelzijdigheid en diverse functionele voorzieningen die het comfort en de veiligheid verbeteren.

  BMW 5 Reeks Berline 540i G30 2020 basisuitrusting in Sophistograu

  De BMW 5 Reeks Berline maakt indruk in de basisuitrusting door zijn veelzijdigheid en diverse functionele voorzieningen die het comfort en de veiligheid verbeteren.

  • Exterieur

  • Interieur

  Luxury Line

  De Luxury Line toont de wagen van zijn elegante zijde. Edele designelementen uit hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. Deze stijlvolle indruk wordt in het interieur voortgezet. Een eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige decoratieve lijsten vervolledigen het luxueuze karakter.

  BMW 5 Reeks Berline 520d xDrive G30 2020 Luxury Line in Berninagrau

  De Luxury Line toont de wagen van zijn elegante zijde. Edele designelementen uit hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. Deze stijlvolle indruk wordt in het interieur voortgezet. Een eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige decoratieve lijsten vervolledigen het luxueuze karakter.

  • Exterieur

  • Interieur

  M Sportpakket

  Het M Sportpakket verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het M Sportpakket voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

  BMW 5 Reeks Berline 520d xDrive G30 2020 M Sportpakket in Alpinweiß

  Het M Sportpakket verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het M Sportpakket voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

  • Exterieur

  • Interieur

  DE BMW 5 REEKS BERLINE PLUG-IN-HYBRIDEMODELLEN BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDRIVE EN BMW 545e xDRIVE.

  Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 5 Reeks Berlines 520e, 530e, 530e xDrive en 545e xDrive met innovatieve hybrideaandrijving.

  Het beste van twee werelden: met de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybridemodellen BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive en BMW 545e xDrive ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve hybride wagens van BMW en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.

  BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybride 2021 G30 zijaanzicht ladend met model
  BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybride 2021 G30 zijaanzicht aan BMW Wallbox

  De plug-in-hybridetechnologie van de BMW 5 Reeks Berline.

  Twee in perfecte harmonie: de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive en BMW 545e xDrive combineren telkens de elektrische aandrijftechnologie BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen creëren de beide aandrijfeenheden een rijervaring die optimale efficiëntie met maximaal rijplezier combineert – afhankelijk van de rijmodus lokaal emissievrij en vrijwel geluidloos of met een meeslepend krachtig koppel en voldoende reserves voor langere afstanden. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt bovendien bij de modellen BMW 530e xDrive en BMW 545e xDrive voor optimale dynamiek en tractie. Ook de zogenaamde recuperatie levert een waardevolle bijdrage aan de efficiënte rijervaring. Tijdens het remmen wordt bewegingsenergie in elektrische energie omgezet en in de accu opgeslagen.
  BMW elektromobiliteit ontdekken
  BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybride 2021 G30 driekwart vooraanzicht rijdend op weg

  Aandrijfmodi van de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides.

  Zuiver elektrisch en emissievrij op weg naar het werk of krachtig en dynamisch en met voldoende rijbereik op weekendtrip – de BMW 5 Reeks Berline hybride wagens 520e, 530e, 530e xDrive en 545e xDrive laten alle mogelijkheden voor u open. Profiteer van intelligente rijmodi die voor elke situatie het optimale samenspel van verbrandings- en elektromotor verzekeren – en ervaar de fascinatie van een toekomstgerichte technologie en een unieke rijervaring.
  BMW elektromobiliteit ontdekken
  BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybride 2021 G30 driekwart vooraanzicht ladend met model

  Het laden van de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides.

  Thuis of onderweg: BMW Charging biedt u oplossingen op maat voor het opladen van uw BMW 5 Reeks Berline met hybrideaandrijving. Naast de standaard laadkabel voor het huishoudelijk stopcontact kunt u met de BMW Wallbox ook bijzonder comfortabel, veilig en snel opladen. De Smart Wallbox van onze partner biedt bijkomende diensten voor intelligent laden. De installatieservice garandeert een probleemloze en correcte installatie van de wallboxen. Voor maximale flexibiliteit bij het opladen thuis is er de Flexible Fast Charger waarmee u uw BMW plug-in-hybride via verschillende adapters aan elk huishoudelijk of industrieel stopcontact kunt opladen. Bij de levering van de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides hoort naast de standaardlaadkabel ook de laadkabel (modus 3) voor publiek laden en de BMW Charging Card, die u aantrekkelijke voorwaarden voor publiek laden biedt*. De laadduur (0–100%) van de BMW 5 Reeks Berlines BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive en BMW 545e xDrive bedraagt bij 3,7 kWh laadvermogen (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, openbare laadstations) ca. 3,6 uur en bij 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) ca. 6,0 uur. * marktspecifiek aanbod
  Ontdek meer over opladen
  Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Berline 2021 G30 navigatiesysteem close-up

  Digitale diensten voor de BMW 5 Reeks Berline plug-in-hybrides.

  Haal het meeste uit elke gereden meter: BMW biedt u innovatieve digitale diensten die uw dagelijks leven met uw BMW 5 Reeks Berline 520e, 530e, 530e xDrive of 545e xDrive nog eenvoudiger en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u trefzeker de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en levert meer gedetailleerde informatie, zoals welke laadpaal vrij is, welke kosten er ontstaan en waar in de buurt u de laadtijd optimaal kunt benutten. Met de My BMW App hebt u altijd volledige transparantie over de laadstatus en de laatste laadcycli. U wordt bijvoorbeeld met een pushbericht op de hoogte gebracht zodra uw wagen volledig opgeladen is. Andere digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of smartphone-integratie maken uw dagelijkse mobiliteit nog gemakkelijker – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 5 Reeks Berline met plug-in-hybrideaandrijving.
  BMW elektromobiliteit ontdekken

  ELEKTROMOBILITEIT.

  Wilt u meer te weten komen over het toekomstgerichte mobiliteitsconcept van BMW en u over uw persoonlijke voordelen en mogelijkheden informeren? Hier vindt u informatie over de onderwerpen elektrische mobiliteit, plug-in-hybrides, BMW i, opladen, rijbereik en veel meer.

  Meer lezen

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  Overzicht van de aandrijf- en ophangingsonderdelen.

  Meer kracht, meer controle. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de krachtige, koppelrijke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Reeks Berline is in elk geval sportief onderweg. Met perfect afgestemde aandrijvings- en ophangingstechnologieën zoals de adaptieve ophanging, Integral Active Steering of de intelligente vierwielaandrijving xDrive zijn optimale tractie en maximaal rijplezier gegarandeerd.

  BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020

  BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

  Superieure kracht, een zijdezachte loop en een fascinerend geluid kenmerken de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor uit de nieuwe generatie van de BMW EfficientDynamics motorenfamilie. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor levert hij 245 kW (333 pk).
  BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020

  BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor.

  De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotoren van 2,0 liter van de nieuwe generatie maken een temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen mogelijk, al in het lage toerentalbereik. Dankzij turbocompressietechnologie met variabele turbinegeometrie en directe injectie met Common Rail zijn ze al even zuinig als emissiearm.
  BMW xDrive BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020

  xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
  Integral Active Steering BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 driekwart achteraanzicht weergave in beweging

  Integral Active Steering.

  Integral Active Steering combineert een stuurhoekafhankelijke overbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Bij lage snelheden draaien de achterwielen in de tegengestelde richting, zodat de wagen nog wendbaarder en soepeler wordt. Vanaf ongeveer 60 tot 80 km/u draaien de achterwielen met de voorwielen mee om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
  Adaptieve ophanging BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 close-up start-/stopknop

  Adaptieve ophanging.

  Met de adaptieve ophanging kunnen de eigenschappen van de schokdempers steeds ideaal aan de heersende rijsituatie worden aangepast, het rolcomfort van de wagen worden verhoogd en bovendien de rijdynamiek worden verbeterd. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoog rijcomfort kan ook het programma SPORT worden ingeschakeld voor een sportieve afstelling van de schokdempers.
  Adaptive Drive BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 close-up stuur

  Adaptive Drive.

  Adaptive Drive combineert de actieve rolstabilisatie Dynamic Drive en de adaptieve ophanging om de regeling van de stabilisatoren en schokdempers aan de situatie aan te passen. Dat zorgt tegelijkertijd voor een maximaal rijcomfort met een amper waarneembare zijwaartse neiging, wat dan weer een hogere snelheid en een kortere remweg in de bochten mogelijk maakt.
  Mild Hybrid-technologie BMW 5 Reeks Berline G30 chassis

  Mild Hybrid-technologie.

  De Mild Hybrid-technologie dient om kinetische energie bij het remmen te recupereren en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor vallen het verbruik en de emissies lager uit, terwijl u tegelijk van een dynamisch voordeel geniet. De Mild Hybrid-technologie zorgt er bovendien voor dat de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werkt.

  DESIGN VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  Designuitrustingen in het exterieur en het interieur.

  De BMW 5 Reeks Berline fascineert door zijn sportief en modern design. Uitrustingen zoals het BMW Laserlight aan de voorkant of de trapeziumvormige uitlaatpijpen en LED-achterlichten zetten het dynamische en vooruitstrevende karakter van de wagen in de verf. In het interieur onderstrepen voorzieningen zoals de sfeerverlichting of de bedieningselementen met keramiekafwerking het comfort en de elegantie van de businessberline.

  BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 driekwart voorkant stilstaand
  BMW nieren BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 Phytonicblau close-up voorkant

  Sierrooster vooraan.

  Het grote eendelige sierrooster vooraan – ook bekend als BMW nieren – zorgt als designkenmerk voor een zeer opvallende en dynamische uitstraling van uw wagen. De kleuren van de verticale spijltjes en de ring errond variëren naargelang de uitrustingslijn.
  BMW Laserlight BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 Phytonicblau close-up voorkant

  BMW Laserlight.

  De BMW Laser lights schijnen in de laser-grootlichtstand met maximaal 65 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
  LED-achterlichten BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 Phytonicblau close-up achterkant

  Achterlichten in LED-techniek.

  De driedimensionale achterlichten in de voor het merk typische L-vorm en volledig in LED-techniek uitgevoerde plastische lichtblokken typeren de wagen ook in het donker als een BMW.
  Trapeziumvormige uitlaatpijp BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 close-up achterkant

  Uitlaatpijp, zichtbaar, trapeziumvormig.

  Een zichtbare trapeziumvormige uitlaatpijp in chroom, aan de linker- en rechterkant.
  Sfeerverlichting BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur

  Sfeerverlichting.

  De sfeerverlichting incl. sfeervolle contourverlichting in de deuren voor- en achteraan creëert een ontspannende, gezellige lichtsfeer in het interieur. De zes dimbare lichtdesigns hebben in vier toepassingen ook een dynamische functie.
  Bedieningselementen in Schwarz hochglänzend BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur

  Keramiekafwerking voor bedieningselementen.

  Exclusieve keramiekafwerking op bedieningselementen zoals de keuzehendel, het bedieningspaneel van de radio en de airconditioning en de ring rond de iDrive Controller creëert een hoogwaardige en luxueuze uitstraling.
  BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 driekwart voorkant stilstaand
  BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 driekwart voorkant stilstaand
  BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 driekwart voorkant stilstaand
  Volleder BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 interieur cockpit
  Volleder BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 interieur cockpit
  Volleder BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 interieur cockpit
  Decoratieve lijsten BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 interieur cockpit
  Decoratieve lijsten BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 interieur cockpit
  Decoratieve lijsten BMW 5 Reeks Berline Individual G30 facelift 2020 interieur cockpit

  DE BMW INDIVIDUAL COLLECTIE VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  Niets is zo superieur als individualiteit. Daarom biedt de BMW 5 Reeks Berline u keuze uit exclusieve en hoogwaardige BMW Individual uitrustingen zoals de imposante BMW Individual aerodynamische velgen 1001 I. Met de elegante koetswerkkleuren BMW Individual Tansanitblau, Alvitgrau en Dravitgrau past u het sportieve exterieur optimaal aan uw voorkeuren aan, terwijl edel volleder in de kleuren Caramel, Tartufo of Rauchweiß het interieur iets bijzonders verleent.

  DE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE.

  Digitale services en intelligente rijhulpsystemen.

  Van de inhaalstrook naar de toekomst: geavanceerde hulpsystemen en Connectivity-functies garanderen maximale veiligheid en comfort, terwijl innovatieve business- en entertainmentfuncties ontspannen en informeren. En dankzij de slimme digitale services blijft u onderweg altijd optimaal verbonden – voor een zorgeloze en ontspannen mobiliteit.

  Informatiedisplay BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit
  BMW Live Cockpit Professional BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
  Connected Package Professional BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Connected Package Professional.

  Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, smartphone-integratie incl. Apple CarPlay en Android Auto of toch In-Car Experiences? Waarom afzonderlijk bestellen als u ook alles kunt hebben? Met het Connected Package Professional krijgt u deze diensten van BMW ConnectedDrive.
  BMW Maps BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  BMW Maps – Connected Navigation.

  BMW Maps – Connected Navigation blinkt uit door een zeer precieze schatting van de berekende aankomsttijd, een extreem snelle berekening van de routes en een vereenvoudigde invoer van de bestemming. Dat kan door middel van vrije tekstinvoer. De dynamische routeberekening via de cloud past de aanbeveling onmiddellijk aan eventuele veranderingen in de verkeerssituatie aan.
  Smartphone-integratie BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Smartphone-integratie.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
  Connected Music BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Connected Music.

  Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs via de BMW muziekpartner Spotify.
  Bowers & Wilkins Diamond surround sound system BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur close-up deur

  Bowers & Wilkins Diamond surround sound system.

  Het Bowers & Wilkins Diamond surround sound system met twee diamant-tweeters biedt een uitstekende studiogeluidskwaliteit op alle zitplaatsen in de wagen. 16 doordacht geplaatste luidsprekers zorgen voor een fascinerende luisterervaring. De luidsprekers zijn verlicht, wat de uitstekende klankkwaliteit van het systeem visueel accentueert.
  BMW Digital Key BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020

  BMW Digital Key.

  Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een iPhone* – voor zover compatibel – toegang tot uw BMW bieden. Vermogen en topsnelheid kunnen begrensd worden, bv. voor beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey.
  Reversing Assistant BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Reversing Assistant.

  De Reversing Assistant slaat bij vooruitrijden tot 35 km/u de laatste 50 m van de afgelegde weg op, om desgewenst bij het achteruitrijden dezelfde weg terug te rijden. U hoeft daarbij niet te sturen en kunt uw aandacht richten op de omgeving van de wagen.
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Gebruik heel natuurlijke spraakcommando’s om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Hij kan u ook onderwerpen over de wagen uitleggen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
  Remote Software Upgrade BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Remote Software Upgrade.

  Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen ingebouwde simkaart downloaden en aansluitend installeren. Zo worden ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt.
  Driving Assistant Pack Professional BMW 5 Reeks Berline G30 facelift 2020 interieur cockpit

  Driving Assistant Pack Professional.

  Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW 530e Berline
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,3-1,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 30-41
   Stroomverbruik gecombineerd in kWh/100 km: 16,2-18,3

   BMW 540i Berline
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,0-8,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 160-182

   BMW 520d xDrive Berline
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,0-5,6
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 130-147

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.