ELEGANTIE+

De nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé. Four means more.

ELEGANTIE+

De nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé. Four means more.

ELEGANTIE+De nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé. Four means more.

Een combinatie van een sportieve coupé met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Wat u ook van een rijervaring mag wensen, de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé voldoet aan de verwachtingen. Zodra u in de cockpit gaat zitten, bestaat er geen twijfel meer over hoe sportieve elegantie tot in de perfectie aanvoelt.

Read more

Voorbeeld voor

BMW 418d

Max. Vermogen in kW (pk) bij t/min

110/150

Gecombineerd verbruik in l/100km

4,1-4,5 (4,1-4,4)

Acceleratie 0–100 km/u in s

9,0 (8,9)

CO2-emissie in g/km

109-118 (107-116)

Max. Koppel in Nm bij t/min

320/1500-3000

De nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé verbindt fascinerende esthetiek, een royaal plaatsaanbod en typerende BMW performance met weloverwogen functionaliteiten. Daardoor wordt de BMW 4 Reeks Gran Coupé een perfecte combinatie van dynamiek, elegantie en comfort.

KRACHT+

De elegantie kunnen we bij de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé zien – en de dynamiek voelen. De voelbare eenheid die motor en chassis met het aerodynamisch design vormen. De superieure manier waarop kracht in lichtheid wordt omgezet. Aangedreven door een van de krachtige motoren, naar keuze met achterwiel- of vierwielaandrijving en met een perfecte aslastverdeling. Voor rijplezier op het hoogste niveau.

“Het is heel ontroerend als je een wagen op de weg ziet die je al vanaf de eerste schets kent.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, DIRECTEUR BMW GROUP DESIGN.

DESIGN+

STIJL+

De aantrekkingskracht van de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé is al op het eerste gezicht overduidelijk. Zijn uniek design brengt door de atletische uitstraling de perfecte synthese van elegantie, esthetiek en sportiviteit.
Read more

ATLETISCH +

De voorkant van de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé is de uitdrukking van dynamische elegantie. De markante dubbele nieren worden door fraai gevormde LED-koplampen geflankeerd en stralen krachtige sportiviteit uit. De kenmerkende LED-mistlampen vervolledigen de vranke verschijning stijlvol.
Read more

VLOEIEND+

De nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé ziet er met zijn gestrekte lijnvoering met vlak aflopende daklijn en gecontourde flanken elegant en atletisch uit. De vier frameloze vensters bepalen door hun lichtheid het zacht welvende silhouet en het pittige design.
Read more

EXPRESSIEF+

De achterkant van de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé overtuigt met een resolute, stabiele stand en een krachtige bumper met geïntegreerde uitlaatpijpen. De vernieuwde tweedelige LED-achterlichten versterken het fraaie accent op de breedte en onderbouwen de dynamische designtaal.
Read more

INTERIEUR+

SFEER+

Het exclusieve interieur in de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé combineert elegantie en een sportief karakter met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatietechnologieën en het perfect op de bestuurder gerichte interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste comfortvereisten. Daarbij zorgt de sfeerverlichting voor een ongeëvenaarde rijervaring.
Read more

OP DE BESTUURDER GERICHT+

Het standaard multifunctionele lederen sportstuur staat centraal in de op de bestuurder gerichte cockpit. Het Head-Up Display en het nieuwe multifunctionele instrumentendisplay* zijn als optie verkrijgbaar en geven overzichtelijk heel wat informatie weer die voor het rijden belangrijk is. En met het nieuwe navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net zoals met de BMW Connected App, die uw smartphone met uw nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé verbindt.

* Beperkt beschikbaar.
Read more

EXCLUSIEF+

De verfijnde interieuruitrusting van de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé verleidt met een veelheid van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. Geniet van het perfecte zitcomfort, als optie met hoogwaardige sportzetels van fijn leder. Aantrekkelijke decoratieve lijsten en sierlijsten, luxueuze details van chroom en de contrastnaad op het instrumentenbord geven de sfeervolle esthetiek extra meerwaarde.

Read more

RIJPLEZIER+

De nieuwe BMW 4 Reeks modellen. De nieuwe BMW M4 en M3 wagens.

RIJPLEZIER+

De nieuwe BMW 4 Reeks modellen. De nieuwe BMW M4 en M3 wagens.

Ontdek pure sportiviteit, vooruitstrevend design en het exclusieve comfort van de nieuwe BMW 4 Reeks modellenfamilie. Beleef nog meer dynamische kracht met de nieuwe BMW M4 en M3 wagens met hun fascinerende autosportgenen.

Read more
  • Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).