BMW 4 Reeks Coupé weergave in beweging

DYNAMIEK+

De BMW 4 Reeks Coupé. Four means more.

DYNAMIEK+

DYNAMIEK+De BMW 4 Reeks Coupé. Four means more.

Gebouwd om op de weg te overtuigen en sportief te presteren. Het resultaat mag gezien worden. Met extra dynamiek, wendbaarheid en comfort. Volkomen klaar om te presteren en daarenboven consequent verder ontwikkeld op het gebied van design, présence en wegligging. Kortom: een adembenemende sportcoupé, die een nieuwe definitie van rijplezier brengt en aan de strengste eisen beantwoordt.
 

BMW 440i Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,5–7,2
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 170–164

Read more

TOPVORM+

De highlights van de BMW 4 Reeks Coupé.

BMW 4 Reeks Coupé design

OPWINDEND OM TE ZIEN.

BMW 4 Reeks Coupé interieur

SPORTIEF COMFORT.

BMW 4 Reeks Coupé lichtdesign

PROGRESSIEF LED-LICHTDESIGN.

BMW 4 Reeks Coupé rijdynamiek

ADEMBENEMEND+

BMW 4 Reeks Coupé design

OPWINDEND OM TE ZIEN.

Het exterieurdesign van de BMW 4 Reeks Coupé.

BMW 4 Reeks Coupé interieur

SPORTIEF COMFORT.

Het interieur van de BMW 4 Reeks Coupé.

BMW 4 Reeks Coupé lichtdesign

PROGRESSIEF LED-LICHTDESIGN.

Fascinerende aanblik. Perfect zicht.

BMW 4 Reeks Coupé rijdynamiek

ADEMBENEMEND+

Rijdynamiek & efficiëntie in de BMW 4 Reeks Coupé.

Bij BMW willen wij een esthetiek, die efficiënte dynamiek als een natuurlijk bestanddeel van onze designtaal laat zien.
ADRIAN VAN HOOYDONK, DIRECTEUR BMW GROUP DESIGN

BOEIEND DESIGN.

Het design van de BMW 4 Reeks Coupé.

Lange wielbasis. Korte overhangen. De naar voren dringende voorkant en de geleidelijk naar achteren aflopende daklijn. Het design van de BMW 4 Reeks Coupé straalt elegantie en pure sportiviteit uit. Die wordt nog extra benadrukt door de atletische achterkant en de naar achteren geplaatste cockpit.
BMW 4 Reeks Coupé, zijaanzicht
BMW 4 Reeks Coupé, modelnaam aan de achterkant
BMW 4 Reeks Coupé, opname van de voorkant in stilstand
BMW 4 Reeks Coupé, driekwart achteraanzicht
BMW 4 Reeks Coupé, cockpit
BMW 4 Reeks Coupé, opname van de voorkant in stilstand

BMW 4 Reeks Coupé, zijaanzicht

BMW 4 Reeks Coupé, driekwart achteraanzicht

BMW 4 Reeks Coupé, modelnaam aan de achterkant

BMW 4 Reeks Coupé, cockpit

BMW 4 Reeks Coupé BMW Individual driekwart vooraanzicht
BMW 4 Reeks Coupé BMW Individual wiel
BMW 4 Reeks Coupé BMW Individual cockpit
BMW 4 Reeks Coupé BMW Individual interieur
BMW 4 Reeks Coupé BMW Individual stuur

BMW INDIVIDUAL COLLECTIE.

De eigen persoonlijkheid op een bijzondere manier tot uiting brengen – die ambitie verwezenlijkt de BMW Individual Manufaktur op unieke wijze met de BMW Individual Collectie. Met de edelste houtsoorten, het fijnste leder en fascinerende koetswerkkleuren. In de vorm van exclusieve opties, die uw wagen absoluut uniek maken. Creëer uw BMW 4 Reeks Coupé zo uniek als uzelf.

BMW 4 Reeks Coupé weergave in beweging

DE BMW 4 REEKS COUPÉ.

BMW M4 Coupé weergave in beweging

THE M4.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 440i Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,5–7,2
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 170–164

  BMW 430i Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,2–6,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 142–136

  BMW 420i Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,6–6,4 [6,2–5,9]
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 151–145 [140–134]

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

   

Saloncondities:

 • Er is al een BMW 4 Reeks Coupé vanaf € 345 per maand excl. BTW huur voor professionelen. Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW 4 Reeks Coupé met een verkoopprijs van € 29876,03 excl. BTW (€ 36150 incl. BTW), mits een voorschot van € 4500 excl. BTW en een restwaarde van € 11157,04 excl. BTW.

  *BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 28/11/2019 tot en met 29/02/2020. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.