DYNAMIEK+

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé. Four means more.

DYNAMIEK+

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé. Four means more.

DYNAMIEK+De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé. Four means more.

Gebouwd om op de weg te overtuigen en sportief te presteren. Het resultaat mag gezien worden. Met extra dynamiek, wendbaarheid en comfort. Volkomen klaar om te presteren en daarenboven consequent verder ontwikkeld op het gebied van design, présence en wegligging. Kortom: een adembenemende sportcoupé, die een nieuwe definitie van rijplezier brengt en aan de strengste eisen beantwoordt.

Read more

Voorbeeld voor

BMW 420d

Max. Vermogen in kW (pk) bij t/min

140/190

Gecombineerd verbruik in l/100 km

4,2 - 4,5 (4,0 - 4,3)

Acceleratie 0–100 km/u in s

7,3 (7,1)

CO2-emissie in g/km 

111-119 (106 -114)

Max. Koppel in Nm bij t/min

400/1750-2500

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé verleidt met een ongeëvenaard rijgevoel dankzij een laag zwaartepunt, een perfecte aslastverdeling en krachtige, efficiënte motoren. Gecombineerd met een exclusieve uitrusting weet deze opwindende coupé de toeschouwer meteen te fascineren. Dynamisch. Sportief. Krachtig.

ADEMBENEMEND+

Hoe sportief de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé is, ziet u al op het eerste gezicht. Hoe dynamisch hij is, voelt u al wanneer u het gaspedaal voor het eerst indrukt. Aangedreven door een van de krachtige motoren, naar keuze met achterwiel- of vierwielaandrijving en met een perfecte aslastverdeling. Elke versnelling een genot. Elke bocht verlangend naar de volgende. En elke kilometer een fascinerende ervaring.

“Bij BMW willen wij een esthetiek, die efficiënte dynamiek als een natuurlijk bestanddeel van onze designtaal laat zien.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, DIRECTEUR BMW GROUP DESIGN

DESIGN+

TOPVORM+

Als er een ideale vorm voor een sportcoupé bestaat, dan is het design van de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé het perfecte voorbeeld. De atletische verschijning straalt dynamische présence uit en fascineert met een vloeiende lijnvoering en gecontourde flanken, die harmonieus in elkaar overgaan. De unieke mix van sportiviteit, wendbaarheid en esthetiek die in elk opzicht de liefde voor auto’s bevredigt.
Read more

ATLETISCH+

De voorkant van de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé is de uitdrukking van sportieve vernieuwing. De markante dubbele nieren worden door fraai gevormde LED-koplampen geflankeerd en stralen atletische kracht uit. De grote luchtinlaten met geïntegreerde LED-mistlampen verlenen hem een indrukwekkend voorkomen.
Read more

VLOEIEND+

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé ziet er met zijn gestrekte lijnvoering met vlak aflopende daklijn en gecontourde flanken krachtig en atletisch uit. De frameloze vensters bepalen door hun lichtheid het zacht welvende silhouet en het pittige design.
Read more

EXPRESSIEF+

De achterkant van de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé overtuigt met een resolute, stabiele stand en een krachtige bumper met geïntegreerde uitlaatpijpen. De vernieuwde tweedelige LED-achterlichten versterken het fraaie accent op de breedte en onderbouwen de dynamische designtaal.
Read more

INTERIEUR+

SFEER+

Het exclusieve interieur in de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé combineert een sportief karakter met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatietechnologieën en het perfect op de bestuurder gerichte interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste comfortvereisten. Daarbij zorgt de sfeerverlichting voor een ongeëvenaarde rijervaring.
Read more

OP DE BESTUURDER GERICHT+

Het standaard multifunctionele lederen sportstuur staat centraal in de op de bestuurder gerichte cockpit. Het Head-Up Display en het nieuwe multifunctionele instrumentendisplay geven overzichtelijk heel wat informatie weer die voor het rijden belangrijk is. En met het nieuwe navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net zoals met de BMW Connected App, die uw smartphone met uw BMW 4 Reeks Coupé verbindt.

Read more

EXCLUSIEF+

De verfijnde interieuruitrusting van de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé verleidt met een veelheid van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. Geniet van het perfecte zitcomfort, als optie met hoogwaardige sportzetels van fijn leder. Aantrekkelijke decoratieve lijsten en sierlijsten, luxueuze details van chroom en de contrastnaad op het instrumentenbord geven de sfeervolle esthetiek extra meerwaarde.
Read more

RIJPLEZIER+

De nieuwe BMW 4 Reeks modellen. De nieuwe BMW M4 en M3 wagens.

RIJPLEZIER+

De nieuwe BMW 4 Reeks modellen. De nieuwe BMW M4 en M3 wagens.

Ontdek pure sportiviteit, vooruitstrevend design en het exclusieve comfort van de nieuwe BMW 4 Reeks modellenfamilie. Beleef nog meer dynamische kracht met de nieuwe BMW M4 en M3 wagens met hun fascinerende autosportgenen.

Read more
  • Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).