BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Sanremo Green metallic driekwart vooraanzicht

THE 4

DE NIEUWE
BMW 4 REEKS CABRIO

THE 4DE NIEUWE<br>BMW 4 REEKS CABRIO

BMW SERVICES.

Servicepakketten en serviceaanbiedingen.

BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd klaar voor u en uw BMW 4 Reeks Cabrio. Met BMW Road Assist 24/7 zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW 4 Reeks Cabrio automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier in uw BMW 4 Reeks Cabrio. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen voor de service, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Lees er meer over
BMW Teleservices vrouw met smartphone aan BMW deur

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW 4 Reeks Cabrio uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw BMW 4 Reeks Cabrio online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Lees er meer over
BMW Road Assist 24/7

BMW Road Assist 24/7.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Lees er meer over

WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW 4 Reeks Cabrio kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.
 • Brandstofverbruik en CO2-emissie:

  BMW 430i Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,9-7,7
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 158-176

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.