BMW 4 Reeks Cabrio met een vrouw G23 2020 Sanremo Green metallic

THE 4

DE NIEUWE
BMW 4 REEKS CABRIO

THE 4DE NIEUWE<br>BMW 4 REEKS CABRIO

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

BMW 4 Reeks Cabrio

De BMW 4 Reeks Cabrio maakt indruk in de basisuitrusting door zijn extravagant design en functionele voorzieningen die het comfort en de veiligheid verbeteren.

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 220d basisuitrusting Bluestone metallic driekwart vooraanzicht

De BMW 4 Reeks Cabrio maakt indruk in de basisuitrusting door zijn extravagant design en functionele voorzieningen die het comfort en de veiligheid verbeteren.

 • Basismodel

Model M Sport

Het Model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het Model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren het M sportdifferentieel, de M sportremmen en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Model M Sport Sanremo Green metallic driekwart vooraanzicht

Het Model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het Model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren het M sportdifferentieel, de M sportremmen en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

 • Exterieur

 • Interieur

CONFIGURATIESUGGESTIES.

BMW 420i Cabrio

€ 485/maand excl. BTW, huur voor professionelen²

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 220d basisuitrusting Bluestone metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor 420i met een vermogen van 135 kW (184 pk)
 • Koetswerkkleur in Sanremo Green, BMW 18" lichtmetalen velgen, Jetblack 848 Bicolor
 • Leder Vernasca Cognac, decoratieve lijsten in Aluminium Tetragon

BMW M440i xDrive Cabrio

€ 735/maand excl. BTW, huur voor professionelen²

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Model M Sport Sanremo Green metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 374 pk
 • 8-traps sportversnellingsbak Steptronic
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/u in 4,9 s

BMW Z4 sDrive20i

€ 440/maand excl. BTW, huur voor professionelen²

BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 2020 driekwart vooraanzicht
 • BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor 20i met een vermogen van 145 kW (197 pk)
 • Koetswerkkleur in Glaciersilber metallic, BMW 18" lichtmetalen velgen, Ferricgrau 798 Bicolor
 • Leder Vernasca/Alcantara Schwarz met contraststichting Blau, decoratieve lijsten in Schwarz hochglänzend

RIJDYNAMIEK.

Aandrijf- en ophangingscomponenten.

Een sportieve wegligging, optimale rijeigenschappen en hoge wendbaarheid: op het gebied van performance en rijdynamiek zorgt de BMW 4 Reeks Cabrio voor opwindende rijervaringen. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en perfect daarop afgestemde ophangingscomponenten is deze buitengewone cabrio klaar voor elke uitdaging.

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Sanremo Green metallic driekwart zijaanzicht rijdend
BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter van de nieuwe generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij onderscheidt zich door een duidelijk temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen, al in het lage toerentalbereik, maar is tegelijk zuinig en schoon.
Sportversnellingsbak Steptronic BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 interieur stuur

Sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
xDrive-logo BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

xDrive.

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 zijdelingse voorkant

Standaardophanging.

De standaardophanging biedt een hoge mate van rijprecisie, wendbaarheid en veercomfort. Dat is te danken aan een veerbeenvooras van aluminium met twee draaipunten, een ingenieus geconstrueerde achteras met vijf wielarmen en een uiterst minutieuze afstelling van alle componenten.
Adaptieve M ophanging BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

Adaptieve M ophanging.

De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kunt u de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die u op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0 liter 4-cilinder dieselmotoren van de nieuwe generatie bieden al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling met een zeer directe respons op het gaspedaal. Dankzij turbocompressietechnologie met variabele turbinegeometrie en directe injectie met Common Rail zijn ze al even zuinig als emissiearm.
Softtop stoffen kap BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Sanremo Green metallic vogelperspectief

DE SOFT TOP.

De nieuw ontwikkelde soft top van de BMW 4 Reeks Cabrio zet zowel in visueel als technisch opzicht nieuwe maatstaven. De functionaliteit en het comfort van een hardtop worden op innovatieve wijze gecombineerd met het klassiek-sportieve design van een stoffen kap. Bovendien maakt de uitvoerig bewerkte soft top zowel van binnen als van buiten indruk met zijn hoogwaardige uitstraling. Aan de buitenzijde zorgt de innovatieve techniek van het vouwdak voor een perfecte boog van het oppervlak, zonder visuele onderbrekingen, wat het elegante zijaanzicht van de wagen perfect onderstreept. Bovendien overtuigt de soft top van de BMW 4 Reeks Cabrio met een laag zwaartepunt en een laag gewicht. Ook worden geluiden in het interieur merkbaar gereduceerd en isoleert de soft top uitstekend tegen de kou – zelfs tijdens het rijden kan het elektrische vouwdak bij snelheden tot 50 km/u volledig automatisch geopend en gesloten worden.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

Digitale services en rijhulpsystemen.

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 interieur rijhulpsystemen digitale services
Driving Assistant Pack Professional BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Control Display interieur

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
Parking Assistant Pack Plus BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Control Display interieur

Parking Assistant Pack Plus.

Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
Smartphone-integratie BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Control Display interieur

Smartphone-integratie.

Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay® en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
Digital Key BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 BMW wordt met smartphone geopend

Digital Key.

Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een iPhone – voor zover compatibel – toegang tot uw BMW bieden. Vermogen en topsnelheid kunnen begrensd worden, bv. voor beginnende bestuurders.* *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey.
Remote Software Upgrade BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Control Display interieur

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
BMW 4 Reeks Cabrio Individual Brillantweiß metallic G23 2020 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW 4 Reeks Cabrio Individual Frozen Deep Grey metallic G23 2020 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 BMW Individual Aventurinrot metallic driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW Individual binnenbekleding volleder Merino Tartufo BMW 4 Reeks Cabrio Individual G23 2020 interieur cockpit
BMW Individual binnenbekleding volleder Merino Fionarot/Schwarz BMW 4 Reeks Cabrio Individual G23 2020 interieur cockpit
BMW Individual binnenbekleding volleder Merino Elfenbeinweiß BMW 4 Reeks Cabrio Individual G23 2020 interieur
BMW Individual decoratieve lijsten Carbon Fibre met sierlijsten Perlglanz Chrom BMW 4 Reeks Cabrio Individual G23 2020 interieur
BMW Individual decoratieve lijsten Aluminiumgewebe hochglänzend met sierlijsten Perlglanz Chrom BMW 4 Reeks Cabrio Individual G23 2020 interieur
BMW Individual decoratieve lijsten edelhoutuitvoering Fineline Schwarz met zilvereffect openporig en sierlijsten Perlglanz Chrom BMW 4 Reeks Cabrio Individual G23 2020 interieur

INDIVIDUALISME +.

Het esthetische design van de BMW 4 Reeks Cabrio staat voor het plezier van open rijden. Met de buitengewone BMW Individual uitrustingen wordt het elegante karakter van de wagen nog verder versterkt. Kies uit schitterende BMW Individual koetswerkkleuren, zoals de hier afgebeelde metaalkleuren Frozen Deep Grey, Aventurinrot of Brillantweiß. In het interieur zorgen bekledingen met het fijnste leder Merino voor een sportieve en elegante sfeer. O.a. de BMW Individual vollederuitrustingen Merino Tartufo, Fionarot/Schwarz en Elfenbeinweiß maken deel uit van het aanbod. Hoogwaardige BMW Individual decoratieve lijsten, zoals de hier weergegeven lijsten in Aluminiumgewebe hochglänzend met sierlijsten in Perlglanz Chrom of edelhoutuitvoering Fineline Schwarz met zilvereffect openporig zorgen voor individuele highlights in het sportieve, elegante interieur van de BMW 4 Reeks Cabrio.

Accessoires voor de BMW 4 Reeks Cabrio

ACCESSOIRES.

Rijplezier is met de BMW 4 Reeks Cabrio gegarandeerd. BMW biedt u vele extra uitrustingen en praktische BMW Accessoires voor de BMW 4 Reeks Cabrio. U kan ook kiezen uit heel wat sportieve uitrustingen met de BMW M Performance Parts.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • 2 Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW 420i Cabrio Model M Sport met Business Pack  met een verkoopprijs van € 47.214,87 excl. BTW (€ 57.129,99 incl. BTW), mits een voorschot van € 7.100,00 excl. BTW en een restwaarde van € 20.598,54 excl. BTW.

  2 Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW M440i xDrive Cabrio met Business Pack en Cabrio Pack met een verkoopprijs van € 64.111,56 excl. BTW (€ 77.574,99 incl. BTW), mits een voorschot van € 9.650,00 excl. BTW en een restwaarde van € 23.988,26 excl. BTW.

  2 Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW Z4 sDrive20iA Model M Sport met Roadster Pack met een verkoopprijs van € 39.743,81 excl. BTW (€ 48.090,01 incl. BTW), mits een voorschot van € 6.050,00 excl. BTW en een restwaarde van € 15.669,63 excl. BTW.

  BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs.. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

  De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. 

  De afgebeelde wagens met optionele uitrusting vormen geen contractueel engagement. Informatie onder voorbehoud van fouten en van wijzigingen, zonder aankondiging, van het aanbod op deze website.  
  Actie is niet cumuleerbaar.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie:
  BMW 420i Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,7-7,4
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 152-169

  BMW M440i xDrive Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8-8,4
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 177-192

  BMW Z4 sDrive20iA:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,8-7,2
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 155-165

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden zijn volgens de WLTP-testprocedure berekend.


  Aanbod geldig van 01/03/2021 tot en met 30/04/2021.