VRIJHEID+

De BMW 4 Reeks Cabrio. Four means more.

VRIJHEID+De BMW 4 Reeks Cabrio. Four means more.

De BMW 4 Reeks Cabrio: het zonlicht vangen, de wind voelen en van bijzondere rijmomenten genieten. Met sportieve wendbaarheid en dynamiek die in vervoering brengt – samen met een indrukwekkend gestroomlijnd design en een stijlvolle uitrusting met talrijke innovatieve functies. Voor een eigentijdse interpretatie van absolute vrijheid in uw wagen.

Meer info

De BMW 4 Reeks Cabrio combineert opwindende sportiviteit met stijlvolle elegantie. De wegklapbare hardtop staat het hele jaar door borg voor een puur cabriogevoel en een fascinerend rijgevoel. Een comfortabel interieur en talrijke innovatieve technologieën voor een actief leven vervolledigen het geslaagde totaalconcept. Voor bijzonder intense rijervaringen.

SPORTIEF+

De BMW 4 Reeks Cabrio inspireert met zijn opwindende krachtontplooiing en soepele dynamiek met uiterst intense rijmomenten. Op een kustweg met weidse bochten of een bergpas met uitdagende haarspeldbochten, de krachtige motoren, een efficiënte lichtgewicht constructie en de sportieve wendbare ophanging maken het rijden in elk geval de moeite waard.

“Wij maken design dat het gevoel sterk aanspreekt, dat authentiek is en op de toekomst gericht.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, DIRECTEUR BMW GROUP DESIGN

DESIGN+

VRIJE RUIMTE+

Mobiele vrijheid in haar meest aantrekkelijke vorm: het design van de BMW 4 Reeks Cabrio fascineert zowel open als met gesloten hardtop door een unieke synthese van sportieve esthetiek, een harmonieuze lijnvoering en dynamische kracht. Voor een zelfbewust statement, elke rit opnieuw.

Meer info

ATLETISCH+

Zijn innovatieve sportiviteit bewijst de BMW 4 Reeks Cabrio al aan de voorkant: fraai gevormde LED-koplampen flankeren de voor BMW typische dubbele nieren en accentueren zo zijn atletische kracht. De dynamische verschijning wordt perfect afgerond door de grote luchtinlaten met geïntegreerde LED-mistlampen.

Meer info

VLOEIEND+

De gestrekte lijnen met de gecontourde flanken accentueren de sportieve elegantie van de BMW 4 Reeks Cabrio. Het wigvormige silhouet komt samen in een karaktervolle achterkant en straalt meeslepende dynamiek uit. Zowel open als met gesloten hardtop.

Meer info

EXPRESSIEF+

Achteraan fascineert de BMW 4 Reeks Cabrio met een resolute, stabiele stand en een krachtige bumper met geïntegreerde uitlaatpijpen. De vernieuwde tweedelige LED-achterlichten versterken het fraaie accent op de breedte en laten het dynamische design duidelijk uitkomen.

Meer info

INTERIEUR+

SFEER+

Het exclusieve interieur in de nieuwe BMW 4 Reeks Cabrio combineert een sportief karakter met moderne functionaliteit. Talrijke informatie- en communicatietechnologieën en het perfect op de bestuurder gerichte interieur met hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste comfortvereisten. Daarbij zorgt de sfeerverlichting voor een ongeëvenaarde rijervaring.
Meer info

OP DE BESTUURDER GERICHT+

Het standaard multifunctionele lederen sportstuur staat centraal in de op de bestuurder gerichte cockpit. Het Head-Up Display en het multifunctionele instrumentendisplay geven overzichtelijk heel wat informatie weer die voor het rijden belangrijk is. En met het navigatiesysteem Professional bent u optimaal verbonden – net zoals met de BMW Connected App, die uw smartphone met uw BMW 4 Reeks Cabrio verbindt.

Meer info

EXCLUSIEF+

De verfijnde interieuruitrusting in de nieuwe BMW 4 Reeks Cabrio verleidt met een veelheid van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. Geniet van het perfecte zitcomfort, als optie met sportzetels van fijn leder met SunReflective Technology en optionele nekverwarming. Aantrekkelijke decoratieve lijsten en sierlijsten, luxueuze details van chroom en de contrastnaad op het instrumentenbord geven de sfeervolle esthetiek extra meerwaarde.
Meer info

RIJPLEZIER+

De BMW 4 Reeks modellen. De nieuwe BMW M4 en M3 wagens.

RIJPLEZIER+

De BMW 4 Reeks modellen. De nieuwe BMW M4 en M3 wagens.

Ontdek pure sportiviteit, vooruitstrevend design en het exclusieve comfort van de BMW 4 Reeks modellenfamilie. Beleef nog meer dynamische kracht met de BMW M4 en M3 wagens met hun fascinerende autosportgenen.

Meer info
  • Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).