PURE INSPIRATIE.

De BMW 3 Reeks Gran Turismo.

PURE INSPIRATIE.

De BMW 3 Reeks Gran Turismo.

PURE INSPIRATIE.De BMW 3 Reeks Gran Turismo.

Voorbeeld voor

BMW 318d

Max. Vermogen in kW (pk) bij t/min

100/136

Gecombineerd verbruik in l/100 km

4,5-4,7 [4,3-4,5]

Acceleratie 0-100 km/u in s

9,3 [9,2]

CO2-emissies in g/km

117-123 [112-119]

Max. Koppel in Nm bij t/min

320/1.500-3.000

Een veelzijdig karakter vol ideeën en streefdoelen: de BMW 3 Reeks Gran Turismo combineert een sportief design, opwindende dynamiek en een royaal ruimteaanbod in een uniek autoconcept. De coupéachtige daklijn accentueert de lichtheid waarmee hij zijn sportieve kwaliteiten op de weg brengt. De BMW 3 Reeks Gran Turismo: expressief. Veelzijdig. Fascinerend.
Ontdek de BMW 3 Reeks Gran Turismo met alle uitrustingsopties in de configurator.

DESIGN.

EXTERIEURDESIGN.

De BMW 3 Reeks Gran Turismo heeft de kijker onmiddellijk in zijn ban. De langgerekte motorkap en de spits toelopende overgang van de C-stijl naar de romp van de wagen creëren de indruk van een dynamische voorwaartse drang. In zijaanzicht beklemtonen de frameloze vensters en de welvende daklijn het klassiek-sportieve coupékarakter, terwijl de L-vormige achterlichten de brede stand van de wagen accentueren.
Read more

ADAPTIVE LED HEADLIGHTS.

Het design van de als optie verkrijgbare Adaptive LED Headlights versterkt het dynamische karakter van de BMW 3 Reeks Gran Turismo nog meer. De bekende BMW dubbele ronde koplampen tonen de gebruikte LED-technologie al van op grote afstand. Terwijl de tot het midden doorlopende dagrijlichtringen de consequent op de weg gerichte blik verbeelden, doen de volledig in LED uitgevoerde achterlichten de krachtige stand van de BMW 3 Reeks Gran Turismo op de weg nog beter uitkomen.
Read more

INTERIEURDESIGN.

Stap in en geniet van een inspirerende combinatie van sportiviteit en functionaliteit. De bestuurdersplaats, die voor een bijzondere rijervaring is ontworpen, vormt met zijn optimaal bereikbare bedieningselementen de sleutel tot echt rijplezier. De chroomafwerking van de bedieningselementen van de audio- en aircosystemen is een streling voor de vingertoppen.
Read more

COMFORT & FUNCTIONALITEIT.

RUIMTEAANBOD.

Wie na het winkelen met de handen vol boodschappen voor de wagen staat en de bagageruimte wil openen, moet met de nodige moeite op zoek gaan naar de autosleutel in de zakken. Dat is nu niet meer het geval met de innovatieve comforttoegang waarmee het – in combinatie met de automatische achterklepbediening – mogelijk is de kofferklep te openen zonder die aan te raken: een korte gerichte voetbeweging onder de achterbumper volstaat en een sensor activeert het openen van de kofferklep. In de bekleding van de achterbumper zijn op verschillende hoogten sensoren gemonteerd, die personen detecteren en de beweging van het been registreren. Ook kan de achterklep op deze manier automatisch worden gesloten. Zo verhoogt deze uitrusting het bedienings- en laadcomfort van de bagageruimte. Het systeem geeft echter alleen vrije toegang als het de overeenkomstige autosleutel heeft geïdentificeerd.
Read more

PRAKTISCHE FUNCTIES.

Talrijke doordachte functies maken het u elke dag makkelijker. Zo is er bijvoorbeeld de praktische comforttoegang. In combinatie met de automatische achterklepbediening kan de achterklep met deze functie worden geopend zonder hem aan te raken.
Read more

MOBIEL COMFORT.

Telefonie met draadloos laden en WLAN-hotspot. De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder* met draadloze laadfunctie en extra USB-aansluitingen. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komen nog Bluetooth Office en WiFi-hotspotvoorbereiding. De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WiFi-hotspot met LTE-standaard, waarmee een te betalen internetverbinding mogelijk is. De verbinding gebeurt via de in de wagen geïntegreerde simkaart en een bijhorend betalend abonnement van het telecombedrijf. * Universele, draadloze smartphone-oplaadhouders enkel voor compatibele smartphones verkrijgbaar.

Read more

NOG MEER COMFORT.

Een aangename autorit begint bij de BMW 3 Reeks Gran Turismo al bij het instappen en wordt in het interieur naadloos voortgezet. Daarvoor zorgen voorzieningen zoals bijvoorbeeld het panoramisch glazen schuifdak, de automatische airconditioning of de multifunctionele toetsen voor het stuur.
Read more

RIJDYNAMIEK & EFFICIËNTIE.

DYNAMIEK IN TOPVORM.

Meer rijplezier met minder emissies. Wat enkel schijnbaar niet samenpast, brengt de BMW 3 Reeks Gran Turismo doelgericht bij elkaar. Een volledig technologiepakket drijft hem efficiënt tot topprestaties – van BMW EfficientDynamics technologieën zoals de 8-versnellingsbak Steptronic tot de adaptieve ophanging. En voor het oog accentueert de actieve achterspoiler onmiskenbaar de pure dynamiek van de BMW 3 Reeks Gran Turismo.
Read more

DYNAMISCHE EFFICIËNTIE.

De BMW 3 Reeks Gran Turismo is de maatstaf in dynamiek en rijcomfort. Samen met de kracht van BMW TwinPower Turbo motoren maakt de 8-versnellingsbak Steptronic een optimale krachtontplooiing mogelijk bij alle snelheden. Nog meer dynamisch rijplezier verschaft de adaptieve M sportophanging.
Read more

ACTIEVE ACHTERSPOILER.

De actieve achterspoiler wordt, om de rijstabiliteit te verbeteren, vanaf 110 km/u automatisch uitgeschoven en vanaf 70 km/u weer ingeschoven. Met een toets in de bestuurdersdeur kan hij ook manueel worden bediend.
Read more

INTELLIGENT ENERGIEBEHEER.

BMW EfficientDynamics technologieën zoals Auto Start Stop functie, ECO PRO-modus, Brake Energy Regeneration en een elektromechanische stuurbekrachtiging vormen samen een intelligent energiebeheer, dat het brandstofverbruik terugdringt en zo tot een duurzame mobiliteit bijdraagt. De krachtige rijdynamiek en het intense rijplezier blijven onverminderd behouden.
Read more

HEAD-UP DISPLAY.

Het Head-Up Display in kleur projecteert alle gegevens die voor de rit relevant zijn in het gezichtsveld van de bestuurder en verhoogt op die manier de concentratie op het verkeersgebeuren. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

Read more