BIG CITY LOVE.

De nieuwe BMW 2 Reeks Gran Tourer.

BIG CITY LOVE.

De nieuwe BMW 2 Reeks Gran Tourer.

BIG CITY LOVE.De nieuwe BMW 2 Reeks Gran Tourer.

Alles uit het stadsleven halen: met de BMW 2 Reeks Gran Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. Wat vooral in grote steden een groot voordeel is. Hectische situaties pakt hij speels en beheerst aan – jong, zelfbewust en midden in het leven staand. Maar ook altijd sportief over de hele lijn, dankzij krachtige BMW TwinPower Turbo motoren met 3 of 4 cilinders. Voor rijplezier tot aan de stadsgrens en er voorbij.


BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 4,9–4,6
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 129–128

ALS EEN LOPEND VUURTJE DOOR DE STAD.

Een echte kosmopoliet: de BMW 2 Reeks Gran Tourer – dynamisch en zelfbewust, veelzijdig en modern. Een straat wordt voor hem een boulevard, waarover hij met sportieve beheerstheid flaneert. Hiervoor zorgt de charismatische voorkant met grote dubbele nieren en doorlopende luchtinlaten, evenals de lange wielbasis met korte overhangen. De verhoogde daklijn belooft samen met de grote deuren ruimte en comfort. Een wagen die zich ontspannen en beheerst laat rijden, en al op het eerste gezicht onderwerp van gesprek wordt.

PERFECT IN SCÈNE GEZETEN ZIJN.

Met zijn zevenen op sightseeingtoer of in zeven haasten met pak en zak op vakantie – de BMW 2 Reeks Gran Tourer is voor elk avontuur te vinden. Met de vele praktische opbergmogelijkheden en variabele tweede zetelrij biedt hij van voor tot achter volledige flexibiliteit en een bagageruimte tot 1.905 l. Buitengewoon handig voor families: dankzij de als optie verkrijgbare derde zetelrij zijn wanneer nodig zeven zitplaatsen beschikbaar. De BMW 2 Reeks Gran Tourer – meer ruimte voor uw leven.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    (1) Voor wagens tot en met productiedatum 31/05/18. Neem voor gegevens over beschikbaarheid contact op met uw concessiehouder.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).