Including of /content/bmw/marketBE/bmw_be/nl_BE/all-models/2-series/gran-coupe/2019/bmw-2-series-gran-coupe-offers-services/jcr:content/stage/stagepresentation_2a failed

DE BMW FINANCIAL SERVICES.

Rij vandaag al met uw droomwagen.

Uw nieuwe BMW is binnenkort van u. Alles wat u nu nodig hebt, is de perfecte financieringsformule met lease- en kredietmogelijkheden op maat:
BMW 2 Reeks Gran Coupé BMW Select F44
BMW 2 Reeks Gran Coupé BMW Leasing F44
BMW 2 Reeks Gran Coupé BMW Financiering
BMW 2 Reeks Gran Coupé BMW Financiering F44

BMW SELECT FINANCIERING.

Maximale flexibiliteit.

 • Individuele tarieven 
 • Verschillende opties aan het einde van het contract
 • Geen restwaarderisico
 • Volle beslissingsvrijheid aan het einde van het contract

BMW LEASING MET SERVICECOMPONENTEN.

Volkomen zorgeloos.

 • Regelmatige vaste betalingen
 • Verzekering, belastingen en onderhoud inbegrepen
 • Geen restwaarderisico

BMW BASISFINANCIERING.

Ongecompliceerd & transparant.

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Eigendom aan het einde van het contract
 • Vaste maandelijkse betalingen 
 • Mogelijkheid van financiering op lange termijn

BMW DOELFINANCIERING.

Eenvoudig & comfortabel.

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Individuele maandelijkse betalingen
 • Flexibele aanbetaling
 • Herfinancieringsmogelijkheden

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Een vertrouwd goed gevoel.

Alle BMW bestuurders genieten standaard van echt rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw wagen zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.
BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 driekwart vooraanzicht
M Performance 19" lichtmetalen velg, dubbelspaak 555 M Bicolor BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 exterieur

M Performance 19" lichtmetalen velg, dubbelspaak 555 M Bicolor.

De hoogwaardige M Performance 19" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 555 M met geoptimaliseerd gewicht zijn uitgevoerd in Bicolor Jetblack matt, glansgedraaid met achtergedraaide spaken en stralen sportiviteit uit tot in het kleinste detail. Complete set RDC-zomerwielen, velgen 8 J x 19, banden 235/35 R 19 91Y XL.
M Performance 18" gesmede velg, V-spaak 554 M Jetblack matt BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 exterieur

M Performance 18" gesmede velg, V-spaak 554 M Jetblack matt.

De sportieve M Performance 18" gesmede velgen, V-spaak 554 M zijn uitgevoerd in Jetblack matt en onderstrepen de opvallende verschijning van de wagen. Complete set RDC-zomerwielen, velgen 8 J x 18, banden 225/40 R 18 92Y XL.
BMW M 18" gesmede velg, Y-spaak 711 M Ferricgrau BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 exterieur

BMW M 18" gesmede velg, Y-spaak 711 M Ferricgrau

De eersteklas BMW M 18" gesmede velg, Y-spaak 711 M is compatibel met sneeuwkettingen, in Ferricgrau uitgevoerd en verleent de wagen met zijn exclusieve look een bijzonder sportieve toets. Compleet RDC-winterwiel, velg 6,5 J x 18, band 205/55 R 18 96H XL.
Surfplankhouder voor daktransport BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau F44 metallic exterieur

Surfplankhouder voor daktransport.

Met de houder worden surfplank en mast veilig op alle BMW dakdraagsystemen vastgezet. Hij is voorzien van een innovatief bevestigingsconcept en is daardoor ook aangenaam eenvoudig te bedienen.
BMW LED-deurprojectoren BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 exterieur

BMW LED-deurprojectoren.

De nieuwe BMW LED-deurprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en langere levensduur maken van het in- en uitstappen een unieke belevenis. Ze worden bij het openen van de deuren automatisch ingeschakeld en verlichten het instapbereik perfect op individuele wijze, doordat ze een motief op de grond naast de wagen projecteren. Via verwisselbare dia’s kan de bestuurder het geprojecteerde motief zelf bepalen en kan hij kiezen tussen het BMW logo en het BMW M logo.
BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 interieur

BMW Allweather-voetmatten vooraan.

De slijtvaste Allweather-voetmatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. De matten hebben een zwarte kleur en zijn voorzien van een beugel in roestvrij staal.
BMW Allweather-voetmatten achteraan BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 interieur

BMW Allweather-voetmatten achteraan.

De perfect passende antislip Allweather-voetmatten met verhoogde rand en elegant design beschermen de voetruimte achteraan tegen vocht en vuil. Ze zijn in Schwarz uitgevoerd.
BMW Wireless Charging-station Universal BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 interieur

BMW Wireless Charging-station Universal.

Draadloos opladen, altijd en overal: met het BMW draadloze oplaadstation Universal kan de smartphone gemakkelijk en efficiënt zonder kabels in de wagen worden opgeladen. De mobiele telefoon zit daarbij stabiel en veilig vast. Bijzonder slim: de geïntegreerde powerbank is afneembaar en maakt draadloos opladen zelfs buiten de wagen mogelijk.
BMW vormmat voor de bagageruimte BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 interieur

BMW vormmat voor de bagageruimte.

De precies passende, slipvaste en stevige vormmat met een hoge rand rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. Ze is in Schwarz uitgevoerd.

BMW SERVICES.

Gewoon zorgeloos onderweg zijn.

BMW vormt ook bij de service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd voor u klaar. Met BMW Road Assist 24/7 zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.
BMW Service Inclusive Man rijdt in een BMW

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Lees er meer over
BMW Teleservices Vrouw staat voor een BMW

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Lees er meer over
BMW Road Assist 24/7 Man telefoneert voor een BMW

BMW Road Assist 24/7.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Lees er meer over

DE BMW CONNECTIVITY SERVICES.

Altijd een stapje vooruit.

Dankzij de intelligente BMW ConnectedDrive Services zoals Real Time Traffic Information, Connected Music of de Remote Services bent u altijd verbonden met uw BMW en de wereld.
Remote Services in de BMW 2 Reeks Gran Coupé

Remote Services.

Heb ik mijn wagen wel afgesloten, en waar staat hij nu ook weer precies? Met Remote Services kunt u uw wagen via de BMW Connected App rechtstreeks vanop afstand bedienen. Activeer het lichtsignaal, stel de binnentemperatuur in of vergrendel uw BMW van overal met de smartphone.
Naar het product
Real Time Traffic Information in de BMW 2 Reeks Gran Coupé

Real Time Traffic Information.

Na het werk in het spitsverkeer vast zitten of waardevolle vakantietijd in de file verspillen? Met Real Time Traffic Information kunt u dat gemakkelijk vermijden. De dienst geeft de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time voor u weer, stelt tijdig alternatieve routes voor en brengt u steeds snel naar uw bestemming.
Naar het product
Connected Music in de BMW 2 Reeks Gran Coupé

Connected Music.

Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Spotify, Deezer en Napster.
Naar het product
Connected Package Professional in de BMW 2 Reeks Gran Coupé

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, Apple CarPlay® voorbereiding of de Connected Navigation diensten Real Time Traffic Information en parkeerplaatsassistent? Waarom afzonderlijk bestellen als u alles in één pakket kunt hebben? Met het Connected Package Professional kunt u deze diensten van BMW ConnectedDrive en andere diensten gratis uittesten.
Naar het product
Smartphone-integratie in de BMW 2 Reeks Gran Coupé

Smartphone-integratie.

Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
Naar het product
Map Update voor de BMW 2 Reeks Gran Coupé

Kaartupdate.

Met de kaartupdate is onjuiste route-informatie verleden tijd, omdat de kaartinformatie van uw navigatiesysteem op twee manieren up-to-date kan worden gehouden. De automatische kaartupdate werkt het kaartmateriaal via het netwerk bij in uw huidige thuisland. Met de USB-kaartupdate kunt u handmatig een hele regio downloaden. Zo hebt u ook in het buitenland altijd de nieuwste kaartinformatie.
Naar het product

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,7
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 162–153

  BMW 218i Gran Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,7–5,4 [5,4–5,0]
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 131–123 [123–114]

  BMW 220d Gran Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 4,5–4,2
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 120–110

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.