BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 2020 testwagen driekwart vooraanzicht

THE 2

DE EERSTE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ

THE 2

DE EERSTE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ

THE 2DE EERSTE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ

Nog niet aangekomen en al ver vooruit: in november 2019 vindt de wereldpremière van de eerste BMW 2 Reeks Gran Coupé plaats op de Los Angeles Auto Show. De sportief-elegante vierdeurscoupé heeft alle troeven in handen om het in 2012 begonnen succesverhaal van de BMW Gran Coupés in de compacte klasse voort te zetten. Zijn bijzondere karakter wordt gekenmerkt door het expressieve design, de uitstekende rijdynamiek en de al even grote dagelijkse bruikbaarheid. Passend bij de moderne, urbane levensstijl van de passagiers biedt de wagen bovendien de nieuwste innovaties en technologieën op het vlak van bedieningsconcept, hulpsystemen, connectiviteit en communicatie. Ontvang nu al de eerste informatie en foto’s van de highlights van de nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé – en blijf op de hoogte tot de wereldwijde marktintroductie in het voorjaar van 2020.

Read more

HET DESIGN VAN DE NIEUWE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

Een statement van esthetiek: de nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé legt als dynamische vierdeurscoupé nieuwe accenten voor individualiteit en emotionaliteit in het compacte premiumsegment. Hij combineert een emotioneel design met elegante sportiviteit en de nieuwste communicatie- en rijhulpsystemen. Daarmee lijkt de BMW 2 Reeks Gran Coupé ervoor gemaakt te zijn om het meeste uit elke rit te halen.
BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 2020 zijaanzicht testwagen
BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 2020 testwagen vooraanzicht
Achteraanzicht testwagen BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 2020
BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 2020 testwagen vooraanzicht

BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 2020 zijaanzicht testwagen

Achteraanzicht testwagen BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 2020

BMW M235i xDrive 2020 driekwart zijaanzicht testwagen

DE RIJDYNAMIEK VAN DE NIEUWE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

Volledig gericht op rijplezier: de nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé zet op het gebied van rijdynamiek nieuwe maatstaven in de compacte klasse. Innovatieve aandrijftechnologieën, zoals de M TwinPower Turbo benzinemotor in de BMW M235i xDrive, een perfect afgestelde ophanging en het lichte, directe stuurgedrag zorgen in elke situatie voor opperste wendbaarheid. De individuele rijervaring kan desgewenst door verschillend afgestemde rijmodi verder geoptimaliseerd worden. Een belangrijke stabilisatiefunctie wordt naast het stijve koetswerk geboden door de standaard ARB-technologie (Actuator-Related Wheel Slip Limiter). Zonder lange signaalroutes worden de gegevens driemaal sneller doorgestuurd. De door de klant merkbare afstelling gebeurt zelfs tot tien keer sneller. In nauwe samenwerking met de rijstabiliteitsregeling DSC beperkt de Actuator-Related Wheel Slip Limiter zonder dwarsdynamisch stabiliserende regelingrepen aanzienlijk het onderstuur. Een andere innovatieve dynamische functie van de BMW 2 Reeks Gran Coupé is de standaard BMW Performance Control: dit systeem stuurt in bochten extra aandrijfkracht naar de buitenste wielen, wat de wendbaarheid en de rijstabiliteit van de wagen ten goede komt.

Wereldpremière BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 2020 testwagen driekwart achteraanzicht

NIETS MISSEN OVER DE EERSTE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

NIETS MISSEN OVER DE EERSTE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.