FERVENTE GRENSGANGER.

De BMW M240i Coupé.

FERVENTE GRENSGANGER.

De BMW M240i Coupé.

FERVENTE GRENSGANGER.De BMW M240i Coupé.

Ongebreideld, dynamisch, van nul tot honderd in 4,8 seconden. De BMW M240i Coupé is op compromisloze Performance afgestemd. De speciaal afgestelde M sportophanging, geoptimaliseerde highperformancecomponenten en het imposante vermogen van de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor wekken bij 340 pk puur rijplezier de bekende bijverschijnselen op: verhoogde adrenalinewaarden en rugrillingen. Ook visueel zijn de doorgedreven sportieve ambities van de BMW M240i Coupé al bij de eerste oogopslag zichtbaar – exclusieve M Performance designkenmerken brengen de superbe verschijning nog beter tot uiting.

BMW M240i Coupé (1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 179

Read more

POWERPLAY UIT 6 CILINDERS.

POWERPLAY UIT 6 CILINDERS.

Zes cilinders, cilinderinhoud van 3,0 liter. Ongeëvenaarde soepelheid en hoge dagelijkse functionaliteit. Samengebracht in een aandrijfsysteem dat zijn uitgesproken sportieve DNA duidelijk laat merken. De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor verrast met een spontane respons en een hoog koppel, reeds bij lage toerentallen. Het resultaat is een maximumkoppel van 500 Nm en een acceleratievermogen dat u de adem beneemt. De karakteristieke klank van de BMW M240i bewijst ook hoorbaar het uitzonderlijke talent van zijn krachtbron.

Read more

VERDEDIGT EXTREEM SPORTIEVE OPVATTINGEN.

De voorkant van de BMW 2 Reeks maakt niet alleen indruk met de opvallende dubbele nieren en de volledig in LED-techniek uitgevoerde koplampen, maar ook met de grotere luchtinlaten van het standaard M aerodynamicapakket met designelementen in Ferric Grey. De in kleur ideaal daarop afgestemde BMW M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 436 M, 18" in Ferric Grey zorgen met de standaard M sportremmen voor een pakkend samenspel van remmen en versnellen. De aerodynamisch gevormde spiegelbehuizingen in Ferric Grey en de modelbenaming op de achterkant benadrukken de nauwe verwantschap met BMW M wagens. Net als de uitlaatpijpen in zwart chroom aan beide zijden: enerzijds teken van sterke prestaties – anderzijds verwijzend naar het aangepaste uitlaatsysteem zonder middelste uitlaatdemper en met kleppensturing.

DOORDRONGEN VAN TOPPRESTATIES. OOK BINNENIN.

Op prestaties gericht.

Exclusieve M Performance designelementen combineren in de BMW M240i Coupé een sportieve uitstraling met een buitengewone stijl. Het ultramoderne instrumentenbord is voorzien van een digitale modelbenaming en biedt een optimaal overzicht over alle relevante rijinformatie.
Read more

Sportzetels.

Plaatsnemen en gas geven: de ergonomisch gevormde sportzetels met M modelstiksel geven zoals elk ander detail van het interieur blijk van de drang naar absolute topprestaties en garanderen de bestuurder optimaal zitcomfort. De gecapitonneerde M Performance kneepads maken het comfort compleet – vooral op langere ritten zorgen ze voor een optimale beenhouding van de bestuurder.
Read more

Elegante instap.

Onklopbare eerste indruk: al bij het instappen leggen de expressieve deurdrempels met modelbenaming opwindende accenten en laten ze er geen twijfel over bestaan in welke divisie u onderweg bent.
Read more

PAKKENDE PERFORMANCE. MAXIMALE PRECISIE.

Dynamische kracht omgezet in aangrijpend rijplezier: specifieke M Performance afstellingen van de ophanging maken van de BMW M240i een topatleet in zijn klasse. Daartoe behoren individueel geconfigureerde veer- en dempingssystemen en een specifieke elastokinematica voor de vooras. Net als de Variable Sport Steering, die het krachtige vermogen uiterst precies op de weg overbrengt.

 • Variable sport steering

  The Variable sport steering with Servotronic creates a direct and agile steering response and ensures less physical effort is required to turn the wheel. It reacts to the angle of the steering wheel with varying steering ratios. This improves handling when driving more dynamically and reduces the effort needed to steer when parking and turning.

 • Sportiever afgesteld: de ophanging

  De M sportophanging die bij wagens met achterwielaandrijving ongeveer tien millimeter lager ligt, onderscheidt zich door een sportieve afstelling. Ze beschikt over kortere veren, een stuggere demperinstelling en hardere stabilisatoren. Dat samenspel resulteert in een nog directere afstelling van de ophanging, wat een uitdrukkelijk sportieve rijstijl ten goede komt.

 • Meer trekkracht: BMW xDrive

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.

 • 8-speed Steptronic Sport transmission

  The 8-speed Steptronic Sport transmission permits very sporty gear shifts. Both as an automatic version as well as manually by selector lever or shift paddles – for comfortable cruising or a very dynamic driving style. In SPORT Mode and with the selector lever in the left-hand shift gate S/M, the gearshift sequences are designed for maximum performance.

RIJPLEZIER INTENSER GEMAAKT.

RIJPLEZIER INTENSER GEMAAKT.

M Performance wagens maken indruk met hun krachtige prestaties. Leveren fascinerende rijdynamiek zonder aan comfort in te boeten. En geven ondanks alle sportieve kenmerken blijk van een opmerkelijke stijl met een scherp design. BMW M Performance. Rijplezier intenser gemaakt.

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Disclaimer reference invalid