EEN NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

De nieuwe BMW 2 Reeks Cabrio.

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

De nieuwe BMW 2 Reeks Cabrio.

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.De nieuwe BMW 2 Reeks Cabrio.

De look: adembenemend mooi. Het karakter: vrij zonder grenzen. De nieuwe BMW 2 Reeks Cabrio is een toonbeeld van sportieve vrijheid en verfijning. De combinatie van een dynamisch design, krachtige aandrijfsystemen en een exclusieve uitrusting in een vernieuwd interieur opent nieuwe horizonten van rijplezier zonder grenzen. De sportiefste cabrio in zijn klasse laat er geen twijfel over bestaan hoe aanlokkelijk onafhankelijkheid kan zijn.

BMW 230i Cabrio:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,8–6,5
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 155–149

COMPROMISLOZE ESTHEET.

Het design van de BMW 2 Reeks Cabrio.

COMPROMISLOZE ESTHEET.

Het design van de BMW 2 Reeks Cabrio.

De eerste indruk? Een onweerstaanbare symbiose van kracht en bekoorlijkheid. De sportief compacte proporties, de scherpere voorkant met nieuw gevormde dubbele nieren en de sierlijke kap verlenen de nieuwe BMW 2 Reeks Cabrio zijn expressieve kracht en volmaakte vorm. De in de breedte uitgewerkte achterkant bekoort met een nieuw LED-lichtdesign en laat ook vermoeden hoeveel vermogen hier in stijl over de weg zoeft.

Read more
“De sportieve eigenschappen van de BMW 2 Reeks Cabrio maken zijn verschijning nog opvallender en presenter.”
Oliver Heilmer, Head Interior Design BMW wagens

GRENZELOOS DYNAMISCH.

Rijdynamiek en efficiëntie van de BMW 2 Reeks Cabrio.

GRENZELOOS DYNAMISCH.

Rijdynamiek en efficiëntie van de BMW 2 Reeks Cabrio.

Dynamiek in topvorm: in de nieuwe BMW 2 Reeks Cabrio krijgt de fascinatie van open rijden een nieuwe dimensie. Krachtige aandrijftechnologieën, een perfecte aslastverdeling en een indrukwekkende efficiëntie creëren een ronduit sportieve rijervaring onder de open hemel.

Read more

MET DE WERELD VERBONDEN.

Connectiviteit en rijhulpsystemen in de BMW 2 Reeks Cabrio.

MET DE WERELD VERBONDEN.

Connectiviteit en rijhulpsystemen in de BMW 2 Reeks Cabrio.

In de nieuwe BMW 2 Reeks Cabrio geniet u van de vrijheid om altijd en overal met vrienden en met de wereld in verbinding te staan. En steeds veilig en ontspannen op uw bestemming aan te komen. BMW ConnectedDrive biedt toegang tot digitale services, slimme apps en hulpsystemen – voor duidelijk meer comfort, meer entertainment en meer veiligheid.

Read more

RADICAAL OPEN.

De BMW M240i Cabrio.

RADICAAL OPEN.

De BMW M240i Cabrio.

De enige grens: de hemel. Het gevoel: pure rillingen. De BMW M240i Cabrio met M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, adaptieve M ophanging, optionele 8-versnellingsbak Steptronic, Variable Sport Steering en M sportremmen verlegt de grenzen onder de open hemel en verschaft u onvergetelijk intense rijervaringen.

BMW M240i Cabrio(1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,3
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 189

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    (1) De waarden gelden tot 15/04/2018. Raadpleeg uw BMW Partner voor precieze informatie over de beschikbaarheid.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).