VOOR EXTRAVAGANTE INDIVIDUALISTEN.

Het design van de BMW 2 Reeks Cabrio.

VOOR EXTRAVAGANTE INDIVIDUALISTEN.

Het design van de BMW 2 Reeks Cabrio.

VOOR EXTRAVAGANTE INDIVIDUALISTEN.Het design van de BMW 2 Reeks Cabrio.

De eerste indruk: vrijheid en voorwaartse drang. De unieke designtaal van de BMW 2 Reeks Cabrio straalt lichtheid en elegantie, kracht en inspiratie uit. De scherpere, nog sportievere voorkant zet samen met de geopende stoffen kap en de atletische schouderlijn een esthetisch uitroepteken. Met het dak gesloten is de rijervaring niet minder fascinerend – het stijlvolle interieur overtuigt met een dynamisch design, hoogwaardige uitrusting en duidelijk verbeterd geluidscomfort.

BMW 230i Cabrio (1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,2–6,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd):143–138

Read more

ONAFHANKELIJKHEID IN HAAR MEEST AANGRIJPENDE VORM.

Atletische lijnvoering.

De dynamische designtaal van de BMW 2 Reeks Cabrio met langgerekt wigvormig silhouet straalt al even veel esthetische pracht en elegantie als kracht en dynamiek uit. Het scherpere exterieurdesign maakt indruk met een opvallende schouderlijn en een groot aantal onweerstaanbare blikvangers, en verovert alle harten stormenderhand.
Read more

Sportieve voorkant.

De presente voorkant van de BMW 2 Reeks Cabrio met de naar binnen hellende dubbele nieren en de aerodynamisch geoptimaliseerde grote luchtinlaten is de belichaming van indrukwekkende dynamiek. Dit effect wordt nog extra benadrukt door de vlakke LED-koplampen met hun voor BMW typische vierogengezicht en is een duidelijke uiting van het sportieve karakter.
Read more

Expressieve velgen.

Bekijkt men de BMW 2 Reeks Cabrio van opzij, dan vallen behalve het wigvormige silhouet ook de dynamische lichtmetalen velgen in het oog. Zelfs de 16" velgen van de standaarduitvoering zijn al even sportief als esthetisch. Nog wat dynamischer komen de hier afgebeelde BMW lichtmetalen velgen, dubbelspaak 724 van 17" voor de dag. Eén ding hebben ze natuurlijk allemaal gemeen: de perfecte wegligging.
Read more

Opvallende achterkant.

Brengt zelfs wie alleen nog maar achter de BMW 2 Reeks Cabrio rijdt, in vervoering: de atletische achterkant schittert door een perfect samenspel van heldere contouren, de dynamische lichten in L-vormig design en de verchroomde uitlaatpijpen. Bijkomende blikvanger: het vrije uitzicht op de voorruit met geopende kap.
Read more

OPEN MINDED.

De elektrische, akoestisch isolerende softtop van de BMW 2 Reeks Cabrio.

OPEN MINDED.

De elektrische, akoestisch isolerende softtop van de BMW 2 Reeks Cabrio.

Wanneer de kap van de BMW 2 Reeks Cabrio zich opent, gaan esthetiek en elegantie met echte emoties gepaard. Bij een snelheid tot 50 km/u kan het dak volautomatisch worden bediend en wordt de hemel de enige grens. Met gesloten dak zorgt de andermaal duidelijk verbeterde geluiddemping van de softtop evenzeer voor een exclusieve rijervaring. Het stijlvolle kleurencontrast met de koetswerkkleur vervolledigt de uitgesproken fraaie vormgeving.

Read more

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

De BMW 2 Reeks Cabrio biedt u fascinerende mogelijkheden om onderweg van het leven te genieten – ook bij de accessoires lost hij deze belofte onverminderd in. Van de praktische houder voor fietsen/e-bikes met aanhangwagenkoppeling over de universele haak van het Travel & Comfort System om kledingstukken op te hangen tot de stoffen voetmatten met perfecte pasvorm – kies de uitrustingen die bij uw levensstijl passen.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 220i Cabrio (1):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd):6,2–5,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 141–133

  BMW 225d Cabrio (3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,0–4,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 130–128

  BMW 230i Cabrio (1):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,2–6,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd):143–138

  BMW M240i Cabrio (1):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 189

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  (1) De waarden gelden tot 15/04/2018. Raadpleeg uw BMW Partner voor precieze informatie over de beschikbaarheid.

  De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).