URBAN PLAYER.

De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer.

URBAN PLAYER.

De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer.

URBAN PLAYER.De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer.

Bepaal de hartslag van de stad: met vreugde. Met stijl. Met karakter. De BMW 2 Reeks Active Tourer hoort thuis in de grote steden van onze tijd. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruispunten. Speels en vol vuur gaat hij de uitdagingen in de stad aan en bedwingt ze met gemak. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt in een strak tijdschema – de perfecte wagen voor al wie actief op weg is.

BMW 220i Active Tourer(1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,9–5,6
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 134–127

SIGHTSEEING VOOR VOORBIJGANGERS.

Niet alleen bij de eerste blik een blikvanger: de nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer maakt indruk vanuit elk gezichtspunt – en met elk detail. De grote nieren en de doorlopende luchtinlaten in de voorkant geven uiting aan zijn dadendrang, de LED Headlights accentueren zijn opvallende verschijning. En het dynamische silhouet met de horizontale riblijn en de zijdrempels met opvallende contouren verlenen de BMW 2 Reeks een sportief en modern karakter.

ELKE ZITPLAATS EEN KWART PODIUM.

Veel plaats in de stad? Niets is makkelijker met de BMW 2 Reeks Active Tourer. Hij biedt heel wat ruimte en flexibiliteit. Met een variabele bagageruimte tot 1.510 l is hij altijd klaar voor nieuwe activiteiten. Hij blijkt daarbij ook bijzonder gastvrij: grote deuren zorgen voor probleemloos in- en uitstappen, het optionele handenvrij openen en sluiten van de achterklep vergemakkelijkt het laden en biedt maximaal comfort. Voor alles wat op uw todolijstje staat.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    (1) Voor wagens tot en met productiedatum 31/05/18. Neem voor gegevens over beschikbaarheid contact op met uw concessiehouder.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).