POWER PLAY.

De BMW M140i: 340 pk, 250 kW.

POWER PLAY.

De BMW M140i: 340 pk, 250 kW.

POWER PLAY.De BMW M140i: 340 pk, 250 kW.

Dynamische sportiviteit in de compacte klasse heeft een naam: BMW M140i. Met andere woorden: rijplezier intenser gemaakt. Beleef het onbeschrijflijke gevoel wanneer uw handen het stuur vastnemen en uw voet het gaspedaal indrukt. Het liefst nog op een kronkelende landweg, wanneer de talrijke specifieke en perfect op elkaar afgestemde M Performance componenten – van de motor over het chassis tot het design – voor rijmomenten vol adrenaline zorgen. Kippenvel alom.

BMW M140i Sportshatch (3-deurs) (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 169–168

Read more

SIX PACK.

M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

SIX PACK.

M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Indrukwekkend efficiënt, bijzonder krachtig: de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontplooiing en een zijdezachte loop met een sportieve motorsound. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor levert hij 250 kW (340 pk) en verbruikt hij gecombineerd slechts 7,8 liter per 100 km.

Read more

PACE MAKER.

De rijdynamiek van de BMW M140i is pure M Performance. Met talrijke highperformancecomponenten zorgt hij voor intens rijplezier dat door niets wordt geëvenaard. De verlaagde M sportophanging biedt samen met de Variable Sport Steering een fascinerend wendbaar rijgedrag – en brengt de indrukwekkende kracht van de aandrijving precies op de weg over. De M sportremmen zijn uiteraard op maximale belastingen berekend. En de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic zorgt voor flitsende sprints door bijzonder snelle schakelovergangen. Uw hartslag zal het bevestigen.

 • Variable Sport Steering

  De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.

 • M sportophanging

  De M sportophanging die bij wagens met achterwielaandrijving ongeveer tien millimeter lager ligt, onderscheidt zich door een sportieve afstelling. Ze beschikt over kortere veren, een stuggere demperinstelling en hardere stabilisatoren. Dat samenspel resulteert in een nog directere afstelling van de ophanging, wat een uitdrukkelijk sportieve rijstijl ten goede komt.

 • xDrive

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.

 • 8-traps sportversnellingsbak Steptronic

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de SPORT-modus en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor de best mogelijke prestaties.

RACE SUIT.

Het frontdesign van de BMW M140i ziet er prachtig uit met grotere luchtinlaten uit het standaard M aerodynamicapakket met designaccenten in Ferric Grey. De aerodynamische spiegelbehuizingen zijn eveneens in Ferric Grey uitgevoerd. Het machtige voorkomen wordt afgerond door de markante BMW M lichtmetalen velgen 719 M, 18", Jet Black en de uitlaatpijpen aan beide zijden in zwart chroom. In het interieur maken M sportzetels, het standaard lederen M stuur, M voetsteunen en M decoratieve lijsten indruk. Exclusieve details zoals M Performance deurdrempels en de specifieke M Performance instrumenten geven de sportieve sfeer extra meerwaarde.

FAMILY POWER.

FAMILY POWER.

M Performance wagens maken indruk met hun krachtige prestaties. Leveren fascinerende rijdynamiek zonder aan comfort in te boeten. En geven ondanks alle sportieve kenmerken blijk van een opmerkelijke stijl met een scherp design. M Performance wagens. Rijplezier intenser gemaakt.

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Disclaimer reference invalid